Book online
75 62 78 27
Find os her

Peugeot-værksted for alle modeller

To ud af vores tre mekanikere er uddannede på et autoriseret Peugeot-værksted, hvilket vil sige, at vi har en god base for at kunne rådgive og reparere med fokus på biler fra Peugeot og Citroën. Tilsammen har vi mere end 30 års erfaring med Peugeot-biler, og vi kan derfor hurtigt og effektivt reparere jeres bil, fordi vi næsten er et rent Peugeot-værksted. Vi holder til i Horsens og har seks ansatte.

Reservedele vi selv ville bruge

Alle vores reservedele kommer fra leverandører, som vi stoler på, og som leverer ordentlige reservedele. Vi er selv et CAC Certificeret Autopartner værksted med speciale i reparation af Peugeot-biler, og derfor accepterer vi kun godt, godkendt udstyr på vores Peugeot-værksted, som vi kan være tilfredse med, og som vi selv ville sætte i vores egne biler.

Intet chok når regningen kommer

Vi arbejder ud fra den tanke, at kunden skal være med hele vejen. Vi prioriterer et højt informationsniveau for at sikre, at vi ikke leverer det ”chok”, som mange kender fra deres reparationsregninger.

Vi informerer hele tiden kunden om, hvad vi foretager os, og derfor vil man hos os aldrig få et chok, når regningen skal skrives.

Vi sørger for en høj kvalitet fra det sekund, du træder ind på vores værksted. Vi ønsker, at du går herfra med en god følelse, og derfor prioriterer vi den høje kvalitet lige fra kaffen på kanden til den olie, vi bruger til at smøre med.​

Book en tid på vores Peugeot-værksted

Som gæve jyder leverer vi en yderst god og beskeden service på vores værksted, så hvis du er klar på en service i top, ja, så grib knoglen, så sidder vi klar til at hjælpe jer.

Ring til os på telefon 75 62 78 27 eller kontakt os via vores e-mail mail@alrovejauto.dk​ eller book en tid på vores værksted.