Bilservice tilbydes til alle typer biler

Vi udfører service på din bil, hvis du oplever problemer. Vi holder til i Horsens, så bor du i nærheden, skal du være mere end velkommen til at komme forbi.

2 af vores 3 mekanikere er uddannede på et autoriseret Peugeot-værksted, og derfor er vi særligt eksperter i bilservice af Peugeot og Citroën, men vi klarer selvfølgelig bilservice alle typer af biler.

Levering af bilservice og reparation tilbydes

Selvom vi har speciale i reparation og service af Peugeot leverer vi bilservice og reparation af alle mærker - også i garantiperioden. Vi har et yderst forfinet og opdateret udstyr, der tillader os at foretage reparationer, der er hurtige, effektive og smertefri - alt sammen noget, der gavner din endelige regning.

Når vi foretager et bilservice sørger vi for at gøre det omhyggeligt, sikkert og med den danske, sikre kvalitet i ryggen.

​Vi går aldrig videre uden dig

Når du leverer bilen ind, bliver vi nødt til at undersøge, hvad der galt og dermed at lokalisere fejlen eller problemet. Når vi har gjort det… Ja, så går vi ikke videre.

Vi går aldrig videre, medmindre du er indforstået med det. På denne måde udfører vi kun det stykke arbejde, som du har været med til at bestemme skal ske. Når man selv er med til at sige ”ja” og ”nej”, bliver det helt automatisk lettere at gennemskue og aflæse den endelige regning på din bilservice - en regning der stemmer overens med den bilservice, du ved er blevet udført på bilen.


Kom forbi og få en snak

Kom forbi, hvis du ønsker at høre mere om pris, og hvad vi kan gøre for din bil. Vi oplyser dig konkret om, hvad vi vil gøre, hvis du lader os gå i gang, og inden vi gør det, vil du få en ret præcis pris, hvis du ønsker det.

Kom forbi på vores vores værksted eller ring til os på telefon 75 62 78 27.

Kontaktoplysninger

ALRØVEJ AUTO & ELEKTRO

Alrøvej 5

8700 Horsens​

​Telefon: 75 62 78 27

E-mail: mail@alrovejauto.dk

Åbningstider

​Mandag: 07:45 - 16:00​

Tirsdag: 07:45 - 16:00​​

​Onsdag: 07:45 - 16:00​​

Torsdag: 07:45 - 16:00​​​

Fredag: 07:45 - 15:00​​​

Weekenden: Lukket​​