Book online
75 62 78 27
Find os her

Mekaniker udvikles hver dag

Hos os, Alrøvej Auto, i Horsens vægter vi tillid og ekspertise, og vi har kunden med hele vejen. En medarbejder her hos os kræves der en del af. Vi har erfaret, at en mekaniker, der er villig til at lære hele livet, og som kan tage imod konstruktiv kritik - ja - det er en god mekaniker. 

Alle vores medarbejdere er uddannet og under konstant efteruddannelse, når muligheden er der. Vi uddanner derudover også lærlinge, som ofte ser deres karrierestart som mekaniker her hos os. Vi er helt overordnet set meget engagerede og interesserede for mekaniker-faget, og vi er stolte af vores arbejde som tekniker.

Vi er altid up-to-date

Når du møder ind på vores værksted, vil du møde en engageret flok af dygtige mekanikere. Vi har et CAC Certificeret Autopartner værksted og arbejder ud fra en tryghed for kunden. Vi vægter seriøsitet, og derfor ønsker vi, at man på vores værksted altid sætter kunden i fokus. 

Vi er derudover også medlem af Dansk Bilbranche Råd udelukkende af den årsag, at vi ønsker at have indflydelse, at være engagerede og at gøre vores arbejdsdag som mekaniker indholdsrig og sjov.

Har du en opgave til vores mekaniker

Hvis din bil volder dig problemer, så kom forbi os, så kan vi se på din bil. Vi ved, hvor frustrerende det kan være, hvis din bil pludselig forhindrer dig i dagens gøremål, og i dag er det jo sådan det forholder sig.

Vores arbejdsdag som mekaniker er spændende, udfordrende og hyggelig, og på værkstedet har vi en god tone og et godt humør. Det skal være en fryd som mekaniker at sætte sine ben i vores værksted, så derfor arbejder vi aktivt på at holde en god arbejdsmoral og et godt humør.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Hvis du har en opgave til vores mekaniker, så tøv endelig ikke med at tage kontakt. Selvom vi skal rulle ud fra bilen for at tage telefonen, vil vi mere end gerne høre fra dig. Intet er så vigtigt som vores kunder.

Ring til én af os på telefon 75 62 78 27 eller send en mail på mail@alrovejauto.dk